Du er ikke logget på
The Meta Data Pages
meta / Danmark / variables / Konfidens-flag for AVM
Konfidens-flag for AVM

Properties

ID prop_avmconfidence
Country Danmark
Group AVM
Name Konfidens-flag for AVM
Description
Defined on Ejendomme
Value Type Category
Source Geomatic
Version 3.10.2019
Update Frequency Månedligt

Categories

ID Name Description
high Højkonfidensgruppe Ejendommen tilhører den gruppe af ejendomme, hvor vi har en høj konfidens i den estimerede ejendomsværdi. Den estimerede ejendomsværdi for mindst 70 % af tidligere solgte ejendomme i denne gruppe af ejendomme afviger mindre end 10 % fra den reelle salgspris.
medium Mellemkonfidensgruppe Ejendommen tilhører den gruppe af ejendomme, hvor vi har middel konfidens i den estimerede ejendomsværdi. Den estimerede ejendomsværdi for mindst 70 % af tidligere solgte ejendomme i denne gruppe af ejendomme afviger mindre end 20 %, men mere end 10 % fra den reelle salgspris.
low Lavkonfidensgruppe Ejendommen tilhører den gruppe af ejendomme, hvor vi har lav konfidens i den estimerede ejendomsværdi. Markedsprisevalueringen for mindre end 70 % af tidligere solgte ejendomme i denne gruppe af ejendomme afviger mere end 20 % fra den reelle salgspris.
unk Ukendt konfidens Ejendommen tilhører den gruppe af ejendomme, hvor vi ikke har nogen gyldige handler og derfor ikke kan sige noget om, hvor god vores konfidens er.