Du er ikke logget på
The Meta Data Pages
meta / Danmark / domains / Personer (Teledata)
Personer (Teledata)
ID tele_per
Country Danmark
Name Personer (Teledata)
Description Personer fra den danske telefonbog (også kaldet §31-data).

Outgoing relations from personer (teledata)

Enhedsadresser Personen har angivet denne adresse i telefonbogen/til sin teleudbyder.

Incoming relations to personer (teledata)

Personer (Multiple sources) Er en
Telefonnumre (Teledata) Telefonnummeret tilhører i følge telefonbogen denne person.
Personer (Statstidende) Er en
Personer Er en

Variables defined on personer (teledata)

Personer (Teledata)

Variable Defined On Type ID Data Levels Source Version Update Freq Description
Antal telefonnumre Personer (Teledata) Integer tele_phone_cou_tele_per Teledata 21-10-2021 Ugentligt
CPR-status Personer (Teledata) Category tele_per_cpr_status Teledata 21-10-2021 Ugentligt
CPR-valideringsstatus Personer (Teledata) Category tele_per_cprvalid Teledata 21-10-2021 Ugentligt Angiver status for validering af personen mod CPR. Dato for validering kan ses af variablen CPR valideringsdato. Valideringen bør dog ikke være mere en måned gammel.
Efternavn Personer (Teledata) Text tele_per_name_last Teledata 21-10-2021 Ugentligt
Er beslutningstager Personer (Teledata) Boolean tele_per_decmak Teledata 21-10-2021 Ugentligt Sandt for personen i husstanden der med størst sandsynlighed er voksen.
Er CPR-valideret Personer (Teledata) Boolean tele_per_kviktjeked Teledata 21-10-2021 Ugentligt Valideret betyder at personen er blevet matchet hos CPR og ikke er død, udrejst, forsvundet. Der er ingen garanti for at personens navn og adresse, som angivet i teledata stemmer overens med det aktuelle navn og addresse i CPR. Når CPR matcher anvendes navne og adresser, der er op til 5 år gamle.
Er død Personer (Teledata) Boolean tele_per_isdead Teledata 21-10-2021 Ugentligt Fra andre kilder har Geomatic information om at denne person er død. Dette bør anvendes med forbehold, da Geomatic ikke kan være 100% sikker på dette. Markeringen bør dog altid anvendes til at frasortere emner. Hvis markeringen er falsk, så betyder dette ikke at personen er med garanti er levende, blot at Geomatic ikke har nogen oplysinger om at personen er død.
Er på Geomatics nix liste  This variable is no longer being updated. Personer (Teledata) Boolean tele_per_advptect_nixlist Teledata 21-10-2021 Ugentligt Geomatic's nixliste opdateres ikke længere og alle personer på listen er slettet. Anvend robinsonlisten i stedet.
Er på Robinsonlisten Personer (Teledata) Boolean tele_per_advptect_robinson Teledata 21-10-2021 Ugentligt Angiver om personen fra teledata matcher en person fra den seneste udgave af den kvartalsvise robinsonlisten eller om personen er robinson-markeret via Geomatics løbende CPR kviktjek.
Fornavn Personer (Teledata) Text tele_per_name_first Teledata 21-10-2021 Ugentligt
Fornavne Personer (Teledata) Text tele_per_name_firsts Teledata 21-10-2021 Ugentligt Alle navne uden efternavnet.
Køn Personer (Teledata) Category tele_per_gend Teledata 21-10-2021 Ugentligt Baseret på personens fornavn og navnestatistik fra Danmarks Statistik har vi bestemt personens køn.
Navn Personer (Teledata) Text tele_per_name Teledata 21-10-2021 Ugentligt
Nøgle for personen Personer (Teledata) Integer tele_per_key Teledata 21-10-2021 Ugentligt
Primært fastnetstelefonnummer Personer (Teledata) Integer tele_per_prilan Teledata 23-10-2021 Dagligt Ved primært forstås det fastnetstelefonnummer, som Geomatic mener højest sandsynligt tilhører og anvendes af personen.
Primært mobiltelefonnummer Personer (Teledata) Integer tele_per_primob Teledata 23-10-2021 Dagligt Ved primært forstås det mobiltelefonnummer, som Geomatic mener højest sandsynligt tilhører og anvendes af personen.
Robinsonlisten (person) Personer (Teledata) Boolean tele_per_advptect Teledata 21-10-2021 Ugentligt Angiver om personen fra teledata matcher en person fra den seneste udgave af den kvartalsvise robinsonlisten, eller om personen er robinson-markeret via Geomatics løbende CPR kviktjek.
Sekundært fastnetstelefonnummer Personer (Teledata) Integer tele_per_seclan Teledata 23-10-2021 Dagligt Ved sekundært forstås det fastnetstelefonnummer, som Geomatic mener næstmest sandsynligt tilhører og anvendes af personen.
Sekundært mobiltelefonnummer Personer (Teledata) Integer tele_per_secmob Teledata 23-10-2021 Dagligt Ved sekundært forstås det mobiltelefonnummer, som Geomatic mener næstmest sandsynligt tilhører og anvendes af personen.
Stilling Personer (Teledata) Text tele_per_occu Teledata 21-10-2021 Ugentligt