Du er ikke logget på
The Meta Data Pages
meta / Danmark / Sources / SVUR
Statens salgs- og vurderingsregister

Below is a list of variables from SVUR.

Ejendomme

Variable Defined On Type ID Data Levels Source Version Update Freq Description
Ejendomsstatus Ejendomme Category prop_status SVUR 02-07-2020 Dagligt Ejendomsstatus er udledt af den seneste vurderings benyttelseskode fra SVUR. Hvis denne kode er "Udgået ejendom" vil ejendommen blive markeret som ophørt, ellers aktiv. Det betyder derfor at at hvis en ejendom har status = aktiv er der altså ikke garanti for at den er aktiv.
Ejendomsværdi Ejendomme Numeric prop_valuation_svur SVUR 02-07-2020 Dagligt Den seneste offentlige ejendomsvurdering.
Grundværdi Ejendomme Numeric prop_groundval_svur SVUR 02-07-2020 Dagligt Den seneste offentlige vurdering af grundværdien for ejendommen.
Offentlig ejendomsvurdering ved seneste handel Ejendomme Numeric prop_valuation_svur_pur SVUR 02-07-2020 Dagligt Den offentlige ejendomsvurdering ved seneste handel af ejendommen. Den offentlige ejendomsvurdering udtrykker ejendommens værdi ved kontant betaling. Da der ikke er tale om en individuel vurdering, fastlægger SKAT vurderingen med udgangspunkt i den gennemsnitlige handelspris for ejendomme af samme størrelse, alder, stand og beliggenhed i et sammenligneligt område.
Offentlig vurderingår ved seneste handel Ejendomme Date prop_valuayear_svur_pur SVUR 02-07-2020 Dagligt Vurderingsåret for den offentlig ejendomsvurdering ved seneste handel af ejendommen. Den offentlige vurdering finder sted i oktober måned i alle ulige år.
Vurderingsår Ejendomme Date prop_valuayear_svur SVUR 02-07-2020 Dagligt Vurderingsår for den seneste offentlige vurdering af ejendomsværdi og grundværdi. Den offentlige vurdering finder sted i oktober måned i alle ulige år.