Du er ikke logget på
The Meta Data Pages
meta / Danmark / Sources / Teledata
Teledata

Below is a list of variables from Teledata.

Enhedsadresser

Variable Defined On Type ID Data Levels Source Version Update Freq Description
Antal telefonnumre på adressen Enhedsadresser Integer tele_phone_cou_unadr Teledata 21-10-2021 Ugentligt
Beslutningstagerens efternavn Enhedsadresser Text decmak_name_last Teledata 21-10-2021 Ugentligt Efternavn stammer fra beslutningstageren på enhedsadressen. Beslutningstageren er af Geomatic identificeret som den person som blandt alle personer i teledata på adressen mest sandligsynligt er en voksen person. Dette er baseret på opslag i øvrige kilder, samt fornavnets hyppighed i forskellige aldersgrupper. Der er altså ingen garanti for at beslutningstageren er den reele beslutningstager, og kan i meget få tilfælde være et barn. .
Beslutningstagerens fornavn(e) Enhedsadresser Text decmak_name_firsts Teledata 21-10-2021 Ugentligt Alle navne uden efternavnet. Fornavne stammer fra beslutningstageren på enhedsadressen. Beslutningstageren er af Geomatic identificeret som den person som blandt alle personer i teledata på adressen mest sandligsynligt er en voksen person. Dette er baseret på opslag i øvrige kilder, samt fornavnets hyppighed i forskellige aldersgrupper. Der er altså ingen garanti for at beslutningstageren er den reele beslutningstager, og kan i meget få tilfælde være et barn. .
Beslutningstagerens køn Enhedsadresser Category decmak_gend Teledata 21-10-2021 Ugentligt Baseret på personens fornavn og navnestatistik fra Danmarks Statistik har vi bestemt personens køn. Køn stammer fra beslutningstageren på enhedsadressen. Beslutningstageren er af Geomatic identificeret som den person som blandt alle personer i teledata på adressen mest sandligsynligt er en voksen person. Dette er baseret på opslag i øvrige kilder, samt fornavnets hyppighed i forskellige aldersgrupper. Der er altså ingen garanti for at beslutningstageren er den reele beslutningstager, og kan i meget få tilfælde være et barn. .
Efternavn for den kvindelige beslutningstager Enhedsadresser Text decmakfem_name_last Teledata 21-10-2021 Ugentligt Efternavn stammer fra den kvindelige beslutningstager på enhedsadressen. Den kvindelige beslutningstager er af Geomatic identificeret som den kvinde (baseret på fornavnet) som blandt alle kvinder i teledata på adressen mest sandligsynligt er en voksen person. Dette er baseret på opslag i øvrige kilder, samt fornavns hyppighed i forskellige aldersgrupper. Der er altså ingen garanti for at beslutningstageren er kvinde, og kan i meget få tilfælde være et barn.
Efternavn for den mandlige beslutningstager Enhedsadresser Text decmakmal_name_last Teledata 21-10-2021 Ugentligt Efternavn stammer fra den mandlige beslutningstager på enhedsadressen. Den mandlige beslutningstager er af Geomatic identificeret som den mand (baseret på fornavnet) som blandt alle mandlige personer i teledata på adressen mest sandligsynligt er en voksen person. Dette er baseret på opslag i øvrige kilder, samt fornavns hyppighed i forskellige aldersgrupper. Der er altså ingen garanti for at beslutningstageren er mand, og kan i meget få tilfælde være et barn.
Fornavn for beslutningstageren Enhedsadresser Text decmak_name_first Teledata 21-10-2021 Ugentligt Fornavn stammer fra beslutningstageren på enhedsadressen. Beslutningstageren er af Geomatic identificeret som den person som blandt alle personer i teledata på adressen mest sandligsynligt er en voksen person. Dette er baseret på opslag i øvrige kilder, samt fornavnets hyppighed i forskellige aldersgrupper. Der er altså ingen garanti for at beslutningstageren er den reele beslutningstager, og kan i meget få tilfælde være et barn.
Fornavn for den kvindelige beslutningstager Enhedsadresser Text decmakfem_name_first Teledata 21-10-2021 Ugentligt Fornavn stammer fra den kvindelige beslutningstager på enhedsadressen. Den kvindelige beslutningstager er af Geomatic identificeret som den kvinde (baseret på fornavnet) som blandt alle kvinder i teledata på adressen mest sandligsynligt er en voksen person. Dette er baseret på opslag i øvrige kilder, samt fornavns hyppighed i forskellige aldersgrupper. Der er altså ingen garanti for at beslutningstageren er kvinde, og kan i meget få tilfælde være et barn.
Fornavn for den mandlige beslutningstager Enhedsadresser Text decmakmal_name_first Teledata 21-10-2021 Ugentligt Fornavn stammer fra den mandlige beslutningstager på enhedsadressen. Den mandlige beslutningstager er af Geomatic identificeret som den mand (baseret på fornavnet) som blandt alle mandlige personer i teledata på adressen mest sandligsynligt er en voksen person. Dette er baseret på opslag i øvrige kilder, samt fornavns hyppighed i forskellige aldersgrupper. Der er altså ingen garanti for at beslutningstageren er mand, og kan i meget få tilfælde være et barn.
Fornavne for den kvindelige beslutningstager Enhedsadresser Text decmakfem_name_firsts Teledata 21-10-2021 Ugentligt Alle navne uden efternavnet. Fornavne stammer fra den kvindelige beslutningstager på enhedsadressen. Den kvindelige beslutningstager er af Geomatic identificeret som den kvinde (baseret på fornavnet) som blandt alle kvinder i teledata på adressen mest sandligsynligt er en voksen person. Dette er baseret på opslag i øvrige kilder, samt fornavns hyppighed i forskellige aldersgrupper. Der er altså ingen garanti for at beslutningstageren er kvinde, og kan i meget få tilfælde være et barn.
Fornavne for den mandlige beslutningstager Enhedsadresser Text decmakmal_name_firsts Teledata 21-10-2021 Ugentligt Alle navne uden efternavnet. Fornavne stammer fra den mandlige beslutningstager på enhedsadressen. Den mandlige beslutningstager er af Geomatic identificeret som den mand (baseret på fornavnet) som blandt alle mandlige personer i teledata på adressen mest sandligsynligt er en voksen person. Dette er baseret på opslag i øvrige kilder, samt fornavns hyppighed i forskellige aldersgrupper. Der er altså ingen garanti for at beslutningstageren er mand, og kan i meget få tilfælde være et barn.
Har beslutningstager Enhedsadresser Boolean has_decmak Teledata 21-10-2021 Ugentligt Beslutningstageren er af Geomatic identificeret som den person som blandt alle personer i teledata på adressen mest sandsynligt er en voksen person. Dette er baseret på opslag i øvrige kilder, samt fornavnets hyppighed i forskellige aldersgrupper. Der er altså ingen garanti for at beslutningstageren er den reelle beslutningstager, og kan i meget få tilfælde være et barn. .
Har CPR-valideret beslutningstager Enhedsadresser Boolean decmak_kviktjeked Teledata 21-10-2021 Ugentligt Valideret betyder at personen er blevet matchet hos CPR og ikke er død, udrejst, forsvundet. Der er ingen garanti for at personens navn og adresse, som angivet i teledata stemmer overens med det aktuelle navn og addresse i CPR. Når CPR matcher anvendes navne og adresser, der er op til 5 år gamle. Er CPR-valideret stammer fra beslutningstageren på enhedsadressen. Beslutningstageren er af Geomatic identificeret som den person som blandt alle personer i teledata på adressen mest sandsynligt er en voksen person. Dette er baseret på opslag i øvrige kilder, samt fornavnets hyppighed i forskellige aldersgrupper. Der er altså ingen garanti for at beslutningstageren er den reelle beslutningstager, og kan i meget få tilfælde være et barn. .
Har CPR-valideret kvindelig beslutningstager Enhedsadresser Boolean decmakfem_kviktjeked Teledata 21-10-2021 Ugentligt Valideret betyder at personen er blevet matchet hos CPR og ikke er død, udrejst, forsvundet. Der er ingen garanti for at personens navn og adresse, som angivet i teledata stemmer overens med det aktuelle navn og addresse i CPR. Når CPR matcher anvendes navne og adresser, der er op til 5 år gamle. Er CPR-valideret stammer fra den kvindelige beslutningstager på enhedsadressen. Den kvindelige beslutningstager er af Geomatic identificeret som den kvinde (baseret på fornavnet) som blandt alle kvinder i teledata på adressen mest sandsynligt er en voksen person. Dette er baseret på opslag i øvrige kilder, samt fornavns hyppighed i forskellige aldersgrupper. Der er altså ingen garanti for at beslutningstageren er kvinde, og kan i meget få tilfælde være et barn. .
Har CPR-valideret mandlig beslutningstager Enhedsadresser Boolean decmakmal_kviktjeked Teledata 21-10-2021 Ugentligt Valideret betyder at personen er blevet matchet hos CPR og ikke er død, udrejst, forsvundet. Der er ingen garanti for at personens navn og adresse, som angivet i teledata stemmer overens med det aktuelle navn og addresse i CPR. Når CPR matcher anvendes navne og adresser, der er op til 5 år gamle. Er CPR-valideret stammer fra den mandlige beslutningstager på enhedsadressen. Den mandlige beslutningstager er af Geomatic identificeret som den mand (baseret på fornavnet) som blandt alle mandlige personer i teledata på adressen mest sandsynligt er en voksen person. Dette er baseret på opslag i øvrige kilder, samt fornavns hyppighed i forskellige aldersgrupper. Der er altså ingen garanti for at beslutningstageren er mand, og kan i meget få tilfælde være et barn. .
Har den kvindelige beslutningstager Enhedsadresser Boolean has_decmakfem Teledata 21-10-2021 Ugentligt Den kvindelige beslutningstager er af Geomatic identificeret som den kvinde (baseret på fornavnet) som blandt alle kvinder i teledata på adressen mest sandligsynligt er en voksen person. Dette er baseret på opslag i øvrige kilder, samt fornavns hyppighed i forskellige aldersgrupper. Der er altså ingen garanti for at beslutningstageren er kvinde, og kan i meget få tilfælde være et barn.
Har mandlig beslutningstager Enhedsadresser Boolean has_decmakmal Teledata 21-10-2021 Ugentligt Den mandlige beslutningstager er af Geomatic identificeret som den mand (baseret på fornavnet) som blandt alle mandlige personer i teledata på adressen mest sandligsynligt er en voksen person. Dette er baseret på opslag i øvrige kilder, samt fornavns hyppighed i forskellige aldersgrupper. Der er altså ingen garanti for at beslutningstageren er mand, og kan i meget få tilfælde være et barn.
Navn for beslutningstageren Enhedsadresser Text decmak_name Teledata 21-10-2021 Ugentligt Navn stammer fra beslutningstageren på enhedsadressen. Beslutningstageren er af Geomatic identificeret som den person som blandt alle personer i teledata på adressen mest sandligsynligt er en voksen person. Dette er baseret på opslag i øvrige kilder, samt fornavnets hyppighed i forskellige aldersgrupper. Der er altså ingen garanti for at beslutningstageren er den reele beslutningstager, og kan i meget få tilfælde være et barn.
Navn for den kvindelige beslutningstager Enhedsadresser Text decmakfem_name Teledata 21-10-2021 Ugentligt Navn stammer fra den kvindelige beslutningstager på enhedsadressen. Den kvindelige beslutningstager er af Geomatic identificeret som den kvinde (baseret på fornavnet) som blandt alle kvinder i teledata på adressen mest sandligsynligt er en voksen person. Dette er baseret på opslag i øvrige kilder, samt fornavns hyppighed i forskellige aldersgrupper. Der er altså ingen garanti for at beslutningstageren er kvinde, og kan i meget få tilfælde være et barn.
Navn for den mandlige beslutningstager Enhedsadresser Text decmakmal_name Teledata 21-10-2021 Ugentligt Navn stammer fra den mandlige beslutningstager på enhedsadressen. Den mandlige beslutningstager er af Geomatic identificeret som den mand (baseret på fornavnet) som blandt alle mandlige personer i teledata på adressen mest sandligsynligt er en voksen person. Dette er baseret på opslag i øvrige kilder, samt fornavns hyppighed i forskellige aldersgrupper. Der er altså ingen garanti for at beslutningstageren er mand, og kan i meget få tilfælde være et barn.
Primært fastnetstelefonnummer for beslutningstageren Enhedsadresser Integer decmak_prilan Teledata 23-10-2021 Dagligt Ved primært forstås det fastnetstelefonnummer, som Geomatic mener højest sandsynligt tilhører og anvendes af personen. Primært fastnetstelefonnummer stammer fra beslutningstageren på enhedsadressen. Beslutningstageren er af Geomatic identificeret som den person som blandt alle personer i teledata på adressen mest sandligsynligt er en voksen person. Dette er baseret på opslag i øvrige kilder, samt fornavnets hyppighed i forskellige aldersgrupper. Der er altså ingen garanti for at beslutningstageren er den reele beslutningstager, og kan i meget få tilfælde være et barn.
Primært fastnetstelefonnummer for den kvindelige beslutningstager Enhedsadresser Integer decmakfem_prilan Teledata 23-10-2021 Dagligt Ved primært forstås det fastnetstelefonnummer, som Geomatic mener højest sandsynligt tilhører og anvendes af personen. Primært fastnetstelefonnummer stammer fra den kvindelige beslutningstager på enhedsadressen. Den kvindelige beslutningstager er af Geomatic identificeret som den kvinde (baseret på fornavnet) som blandt alle kvinder i teledata på adressen mest sandligsynligt er en voksen person. Dette er baseret på opslag i øvrige kilder, samt fornavns hyppighed i forskellige aldersgrupper. Der er altså ingen garanti for at beslutningstageren er kvinde, og kan i meget få tilfælde være et barn.
Primært fastnetstelefonnummer for den kvindelige voksne beslutningstager Enhedsadresser Integer unadr_adufem_prilan Teledata 23-10-2021 Dagligt Ved primært forstås det fastnetstelefonnummer, som Geomatic mener højest sandsynligt tilhører og anvendes af personen. Primært fastnetstelefonnummer stammer fra den kvindelige voksne beslutningstager på enhedsadressen. Den kvindelige voksne beslutningstager er af Geomatic identificeret som den kvinde blandt alle personer i teledata på adressen, der mest sandsynligt er voksen.
Primært fastnetstelefonnummer for den mandelige voksne beslutningstager Enhedsadresser Integer unadr_adumal_prilan Teledata 23-10-2021 Dagligt Ved primært forstås det fastnetstelefonnummer, som Geomatic mener højest sandsynligt tilhører og anvendes af personen. Primært fastnetstelefonnummer stammer fra den mandelige voksne beslutningstager på enhedsadressen. Den mandlige voksne beslutningstager er af Geomatic identificeret som den mand blandt alle personer i teledata på adressen, der mest sandsynligt er voksen.
Primært fastnetstelefonnummer for den mandlige beslutningstager Enhedsadresser Integer decmakmal_prilan Teledata 23-10-2021 Dagligt Ved primært forstås det fastnetstelefonnummer, som Geomatic mener højest sandsynligt tilhører og anvendes af personen. Primært fastnetstelefonnummer stammer fra den mandlige beslutningstager på enhedsadressen. Den mandlige beslutningstager er af Geomatic identificeret som den mand (baseret på fornavnet) som blandt alle mandlige personer i teledata på adressen mest sandligsynligt er en voksen person. Dette er baseret på opslag i øvrige kilder, samt fornavns hyppighed i forskellige aldersgrupper. Der er altså ingen garanti for at beslutningstageren er mand, og kan i meget få tilfælde være et barn.
Primært fastnetstelefonnummer for den voksne beslutningstager Enhedsadresser Integer unadr_adu_prilan Teledata 23-10-2021 Dagligt Ved primært forstås det fastnetstelefonnummer, som Geomatic mener højest sandsynligt tilhører og anvendes af personen. Primært fastnetstelefonnummer stammer fra den voksne beslutningstager på enhedsadressen. Den voksne beslutningstager er af Geomatic identificeret som den person blandt alle personer i teledata på adressen, der mest sandsynligt er voksen.
Primært mobiltelefonnummer for beslutningstageren Enhedsadresser Integer decmak_primob Teledata 23-10-2021 Dagligt Ved primært forstås det mobiltelefonnummer, som Geomatic mener højest sandsynligt tilhører og anvendes af personen. Primært mobiltelefonnummer stammer fra beslutningstageren på enhedsadressen. Beslutningstageren er af Geomatic identificeret som den person som blandt alle personer i teledata på adressen mest sandligsynligt er en voksen person. Dette er baseret på opslag i øvrige kilder, samt fornavnets hyppighed i forskellige aldersgrupper. Der er altså ingen garanti for at beslutningstageren er den reele beslutningstager, og kan i meget få tilfælde være et barn.
Primært mobiltelefonnummer for den kvindelige beslutningstager Enhedsadresser Integer decmakfem_primob Teledata 23-10-2021 Dagligt Ved primært forstås det mobiltelefonnummer, som Geomatic mener højest sandsynligt tilhører og anvendes af personen. Primært mobiltelefonnummer stammer fra den kvindelige beslutningstager på enhedsadressen. Den kvindelige beslutningstager er af Geomatic identificeret som den kvinde (baseret på fornavnet) som blandt alle kvinder i teledata på adressen mest sandligsynligt er en voksen person. Dette er baseret på opslag i øvrige kilder, samt fornavns hyppighed i forskellige aldersgrupper. Der er altså ingen garanti for at beslutningstageren er kvinde, og kan i meget få tilfælde være et barn.
Primært mobiltelefonnummer for den kvindelige voksne beslutningstager Enhedsadresser Integer unadr_adufem_primob Teledata 23-10-2021 Dagligt Ved primært forstås det mobiltelefonnummer, som Geomatic mener højest sandsynligt tilhører og anvendes af personen. Primært mobiltelefonnummer stammer fra den kvindelige voksne beslutningstager på enhedsadressen. Den kvindelige voksne beslutningstager er af Geomatic identificeret som den kvinde blandt alle personer i teledata på adressen, der mest sandsynligt er voksen.
Primært mobiltelefonnummer for den mandelige voksne beslutningstager Enhedsadresser Integer unadr_adumal_primob Teledata 23-10-2021 Dagligt Ved primært forstås det mobiltelefonnummer, som Geomatic mener højest sandsynligt tilhører og anvendes af personen. Primært mobiltelefonnummer stammer fra den mandelige voksne beslutningstager på enhedsadressen. Den mandlige voksne beslutningstager er af Geomatic identificeret som den mand blandt alle personer i teledata på adressen, der mest sandsynligt er voksen.
Primært mobiltelefonnummer for den mandlige beslutningstager Enhedsadresser Integer decmakmal_primob Teledata 23-10-2021 Dagligt Ved primært forstås det mobiltelefonnummer, som Geomatic mener højest sandsynligt tilhører og anvendes af personen. Primært mobiltelefonnummer stammer fra den mandlige beslutningstager på enhedsadressen. Den mandlige beslutningstager er af Geomatic identificeret som den mand (baseret på fornavnet) som blandt alle mandlige personer i teledata på adressen mest sandligsynligt er en voksen person. Dette er baseret på opslag i øvrige kilder, samt fornavns hyppighed i forskellige aldersgrupper. Der er altså ingen garanti for at beslutningstageren er mand, og kan i meget få tilfælde være et barn.
Primært mobiltelefonnummer for den voksne beslutningstager Enhedsadresser Integer unadr_adu_primob Teledata 23-10-2021 Dagligt Ved primært forstås det mobiltelefonnummer, som Geomatic mener højest sandsynligt tilhører og anvendes af personen. Primært mobiltelefonnummer stammer fra den voksne beslutningstager på enhedsadressen. Den voksne beslutningstager er af Geomatic identificeret som den person blandt alle personer i teledata på adressen, der mest sandsynligt er voksen.
Sekundært fastnetstelefonnummer for beslutningstageren Enhedsadresser Integer decmak_seclan Teledata 23-10-2021 Dagligt Ved sekundært forstås det fastnetstelefonnummer, som Geomatic mener næstmest sandsynligt tilhører og anvendes af personen. Sekundært fastnetstelefonnummer stammer fra beslutningstageren på enhedsadressen. Beslutningstageren er af Geomatic identificeret som den person som blandt alle personer i teledata på adressen mest sandligsynligt er en voksen person. Dette er baseret på opslag i øvrige kilder, samt fornavnets hyppighed i forskellige aldersgrupper. Der er altså ingen garanti for at beslutningstageren er den reele beslutningstager, og kan i meget få tilfælde være et barn.
Sekundært fastnetstelefonnummer for den kvindelige beslutningstager Enhedsadresser Integer decmakfem_seclan Teledata 23-10-2021 Dagligt Ved sekundært forstås det fastnetstelefonnummer, som Geomatic mener næstmest sandsynligt tilhører og anvendes af personen. Sekundært fastnetstelefonnummer stammer fra den kvindelige beslutningstager på enhedsadressen. Den kvindelige beslutningstager er af Geomatic identificeret som den kvinde (baseret på fornavnet) som blandt alle kvinder i teledata på adressen mest sandligsynligt er en voksen person. Dette er baseret på opslag i øvrige kilder, samt fornavns hyppighed i forskellige aldersgrupper. Der er altså ingen garanti for at beslutningstageren er kvinde, og kan i meget få tilfælde være et barn.
Sekundært fastnetstelefonnummer for den kvindelige voksne beslutningstager Enhedsadresser Integer unadr_adufem_seclan Teledata 23-10-2021 Dagligt Ved sekundært forstås det fastnetstelefonnummer, som Geomatic mener næstmest sandsynligt tilhører og anvendes af personen. Sekundært fastnetstelefonnummer stammer fra den kvindelige voksne beslutningstager på enhedsadressen. Den kvindelige voksne beslutningstager er af Geomatic identificeret som den kvinde blandt alle personer i teledata på adressen, der mest sandsynligt er voksen.
Sekundært fastnetstelefonnummer for den mandelige voksne beslutningstager Enhedsadresser Integer unadr_adumal_seclan Teledata 23-10-2021 Dagligt Ved sekundært forstås det fastnetstelefonnummer, som Geomatic mener næstmest sandsynligt tilhører og anvendes af personen. Sekundært fastnetstelefonnummer stammer fra den mandelige voksne beslutningstager på enhedsadressen. Den mandlige voksne beslutningstager er af Geomatic identificeret som den mand blandt alle personer i teledata på adressen, der mest sandsynligt er voksen.
Sekundært fastnetstelefonnummer for den mandlige beslutningstager Enhedsadresser Integer decmakmal_seclan Teledata 23-10-2021 Dagligt Ved sekundært forstås det fastnetstelefonnummer, som Geomatic mener næstmest sandsynligt tilhører og anvendes af personen. Sekundært fastnetstelefonnummer stammer fra den mandlige beslutningstager på enhedsadressen. Den mandlige beslutningstager er af Geomatic identificeret som den mand (baseret på fornavnet) som blandt alle mandlige personer i teledata på adressen mest sandligsynligt er en voksen person. Dette er baseret på opslag i øvrige kilder, samt fornavns hyppighed i forskellige aldersgrupper. Der er altså ingen garanti for at beslutningstageren er mand, og kan i meget få tilfælde være et barn.
Sekundært fastnetstelefonnummer for den voksne beslutningstager Enhedsadresser Integer unadr_adu_seclan Teledata 23-10-2021 Dagligt Ved sekundært forstås det fastnetstelefonnummer, som Geomatic mener næstmest sandsynligt tilhører og anvendes af personen. Sekundært fastnetstelefonnummer stammer fra den voksne beslutningstager på enhedsadressen. Den voksne beslutningstager er af Geomatic identificeret som den person blandt alle personer i teledata på adressen, der mest sandsynligt er voksen.
Sekundært mobiltelefonnummer for beslutningstageren Enhedsadresser Integer decmak_secmob Teledata 23-10-2021 Dagligt Ved sekundært forstås det mobiltelefonnummer, som Geomatic mener næstmest sandsynligt tilhører og anvendes af personen. Sekundært mobiltelefonnummer stammer fra beslutningstageren på enhedsadressen. Beslutningstageren er af Geomatic identificeret som den person som blandt alle personer i teledata på adressen mest sandligsynligt er en voksen person. Dette er baseret på opslag i øvrige kilder, samt fornavnets hyppighed i forskellige aldersgrupper. Der er altså ingen garanti for at beslutningstageren er den reele beslutningstager, og kan i meget få tilfælde være et barn.
Sekundært mobiltelefonnummer for den kvindelige beslutningstager Enhedsadresser Integer decmakfem_secmob Teledata 23-10-2021 Dagligt Ved sekundært forstås det mobiltelefonnummer, som Geomatic mener næstmest sandsynligt tilhører og anvendes af personen. Sekundært mobiltelefonnummer stammer fra den kvindelige beslutningstager på enhedsadressen. Den kvindelige beslutningstager er af Geomatic identificeret som den kvinde (baseret på fornavnet) som blandt alle kvinder i teledata på adressen mest sandligsynligt er en voksen person. Dette er baseret på opslag i øvrige kilder, samt fornavns hyppighed i forskellige aldersgrupper. Der er altså ingen garanti for at beslutningstageren er kvinde, og kan i meget få tilfælde være et barn.
Sekundært mobiltelefonnummer for den kvindelige voksne beslutningstager Enhedsadresser Integer unadr_adufem_secmob Teledata 23-10-2021 Dagligt Ved sekundært forstås det mobiltelefonnummer, som Geomatic mener næstmest sandsynligt tilhører og anvendes af personen. Sekundært mobiltelefonnummer stammer fra den kvindelige voksne beslutningstager på enhedsadressen. Den kvindelige voksne beslutningstager er af Geomatic identificeret som den kvinde blandt alle personer i teledata på adressen, der mest sandsynligt er voksen.
Sekundært mobiltelefonnummer for den mandelige voksne beslutningstager Enhedsadresser Integer unadr_adumal_secmob Teledata 23-10-2021 Dagligt Ved sekundært forstås det mobiltelefonnummer, som Geomatic mener næstmest sandsynligt tilhører og anvendes af personen. Sekundært mobiltelefonnummer stammer fra den mandelige voksne beslutningstager på enhedsadressen. Den mandlige voksne beslutningstager er af Geomatic identificeret som den mand blandt alle personer i teledata på adressen, der mest sandsynligt er voksen.
Sekundært mobiltelefonnummer for den mandlige beslutningstager Enhedsadresser Integer decmakmal_secmob Teledata 23-10-2021 Dagligt Ved sekundært forstås det mobiltelefonnummer, som Geomatic mener næstmest sandsynligt tilhører og anvendes af personen. Sekundært mobiltelefonnummer stammer fra den mandlige beslutningstager på enhedsadressen. Den mandlige beslutningstager er af Geomatic identificeret som den mand (baseret på fornavnet) som blandt alle mandlige personer i teledata på adressen mest sandligsynligt er en voksen person. Dette er baseret på opslag i øvrige kilder, samt fornavns hyppighed i forskellige aldersgrupper. Der er altså ingen garanti for at beslutningstageren er mand, og kan i meget få tilfælde være et barn.
Sekundært mobiltelefonnummer for den voksne beslutningstager Enhedsadresser Integer unadr_adu_secmob Teledata 23-10-2021 Dagligt Ved sekundært forstås det mobiltelefonnummer, som Geomatic mener næstmest sandsynligt tilhører og anvendes af personen. Sekundært mobiltelefonnummer stammer fra den voksne beslutningstager på enhedsadressen. Den voksne beslutningstager er af Geomatic identificeret som den person blandt alle personer i teledata på adressen, der mest sandsynligt er voksen.
Stilling for beslutningstageren Enhedsadresser Text decmak_occu Teledata 21-10-2021 Ugentligt Stilling stammer fra beslutningstageren på enhedsadressen. Beslutningstageren er af Geomatic identificeret som den person som blandt alle personer i teledata på adressen mest sandligsynligt er en voksen person. Dette er baseret på opslag i øvrige kilder, samt fornavnets hyppighed i forskellige aldersgrupper. Der er altså ingen garanti for at beslutningstageren er den reele beslutningstager, og kan i meget få tilfælde være et barn.
Stilling for den kvindelige beslutningstager Enhedsadresser Text decmakfem_occu Teledata 21-10-2021 Ugentligt Stilling stammer fra den kvindelige beslutningstager på enhedsadressen. Den kvindelige beslutningstager er af Geomatic identificeret som den kvinde (baseret på fornavnet) som blandt alle kvinder i teledata på adressen mest sandligsynligt er en voksen person. Dette er baseret på opslag i øvrige kilder, samt fornavns hyppighed i forskellige aldersgrupper. Der er altså ingen garanti for at beslutningstageren er kvinde, og kan i meget få tilfælde være et barn.
Stilling for den mandlige beslutningstager Enhedsadresser Text decmakmal_occu Teledata 21-10-2021 Ugentligt Stilling stammer fra den mandlige beslutningstager på enhedsadressen. Den mandlige beslutningstager er af Geomatic identificeret som den mand (baseret på fornavnet) som blandt alle mandlige personer i teledata på adressen mest sandligsynligt er en voksen person. Dette er baseret på opslag i øvrige kilder, samt fornavns hyppighed i forskellige aldersgrupper. Der er altså ingen garanti for at beslutningstageren er mand, og kan i meget få tilfælde være et barn.

Personer (Teledata)

Variable Defined On Type ID Data Levels Source Version Update Freq Description
Antal telefonnumre Personer (Teledata) Integer tele_phone_cou_tele_per Teledata 21-10-2021 Ugentligt
CPR-status Personer (Teledata) Category tele_per_cpr_status Teledata 21-10-2021 Ugentligt
CPR-valideringsstatus Personer (Teledata) Category tele_per_cprvalid Teledata 21-10-2021 Ugentligt Angiver status for validering af personen mod CPR. Dato for validering kan ses af variablen CPR valideringsdato. Valideringen bør dog ikke være mere en måned gammel.
Efternavn Personer (Teledata) Text tele_per_name_last Teledata 21-10-2021 Ugentligt
Er beslutningstager Personer (Teledata) Boolean tele_per_decmak Teledata 21-10-2021 Ugentligt Sandt for personen i husstanden der med størst sandsynlighed er voksen.
Er CPR-valideret Personer (Teledata) Boolean tele_per_kviktjeked Teledata 21-10-2021 Ugentligt Valideret betyder at personen er blevet matchet hos CPR og ikke er død, udrejst, forsvundet. Der er ingen garanti for at personens navn og adresse, som angivet i teledata stemmer overens med det aktuelle navn og addresse i CPR. Når CPR matcher anvendes navne og adresser, der er op til 5 år gamle.
Er død Personer (Teledata) Boolean tele_per_isdead Teledata 21-10-2021 Ugentligt Fra andre kilder har Geomatic information om at denne person er død. Dette bør anvendes med forbehold, da Geomatic ikke kan være 100% sikker på dette. Markeringen bør dog altid anvendes til at frasortere emner. Hvis markeringen er falsk, så betyder dette ikke at personen er med garanti er levende, blot at Geomatic ikke har nogen oplysinger om at personen er død.
Er på Geomatics nix liste  This variable is no longer being updated. Personer (Teledata) Boolean tele_per_advptect_nixlist Teledata 21-10-2021 Ugentligt Geomatic's nixliste opdateres ikke længere og alle personer på listen er slettet. Anvend robinsonlisten i stedet.
Er på Robinsonlisten Personer (Teledata) Boolean tele_per_advptect_robinson Teledata 21-10-2021 Ugentligt Angiver om personen fra teledata matcher en person fra den seneste udgave af den kvartalsvise robinsonlisten eller om personen er robinson-markeret via Geomatics løbende CPR kviktjek.
Fornavn Personer (Teledata) Text tele_per_name_first Teledata 21-10-2021 Ugentligt
Fornavne Personer (Teledata) Text tele_per_name_firsts Teledata 21-10-2021 Ugentligt Alle navne uden efternavnet.
Køn Personer (Teledata) Category tele_per_gend Teledata 21-10-2021 Ugentligt Baseret på personens fornavn og navnestatistik fra Danmarks Statistik har vi bestemt personens køn.
Navn Personer (Teledata) Text tele_per_name Teledata 21-10-2021 Ugentligt
Nøgle for personen Personer (Teledata) Integer tele_per_key Teledata 21-10-2021 Ugentligt
Primært fastnetstelefonnummer Personer (Teledata) Integer tele_per_prilan Teledata 23-10-2021 Dagligt Ved primært forstås det fastnetstelefonnummer, som Geomatic mener højest sandsynligt tilhører og anvendes af personen.
Primært mobiltelefonnummer Personer (Teledata) Integer tele_per_primob Teledata 23-10-2021 Dagligt Ved primært forstås det mobiltelefonnummer, som Geomatic mener højest sandsynligt tilhører og anvendes af personen.
Robinsonlisten (person) Personer (Teledata) Boolean tele_per_advptect Teledata 21-10-2021 Ugentligt Angiver om personen fra teledata matcher en person fra den seneste udgave af den kvartalsvise robinsonlisten, eller om personen er robinson-markeret via Geomatics løbende CPR kviktjek.
Sekundært fastnetstelefonnummer Personer (Teledata) Integer tele_per_seclan Teledata 23-10-2021 Dagligt Ved sekundært forstås det fastnetstelefonnummer, som Geomatic mener næstmest sandsynligt tilhører og anvendes af personen.
Sekundært mobiltelefonnummer Personer (Teledata) Integer tele_per_secmob Teledata 23-10-2021 Dagligt Ved sekundært forstås det mobiltelefonnummer, som Geomatic mener næstmest sandsynligt tilhører og anvendes af personen.
Stilling Personer (Teledata) Text tele_per_occu Teledata 21-10-2021 Ugentligt

Telefonnumre (Teledata)

Variable Defined On Type ID Data Levels Source Version Update Freq Description
Abonnentens adresse Telefonnumre (Teledata) Text tele_phone_adr Teledata 23-10-2021 Dagligt adressen på den person eller virksomhed der står angivet i telefonbogen for telefonnummeret.
Abonnentens navn Telefonnumre (Teledata) Text tele_phone_name Teledata 23-10-2021 Dagligt Navnet på den person eller virksomhed der står angivet i telefonbogen for telefonnummeret.
Telefonnummer Telefonnumre (Teledata) Integer tele_phone Teledata 23-10-2021 Dagligt
Telefontype Telefonnumre (Teledata) Category tele_phone_typ Teledata 21-10-2021 Ugentligt